Rosangela Urbano Batista

Att driva en egen träningsstudio har varit en dröm sedan länge. Under en resa till Brasilien fick jag möjlighet att träna PIlates och blev förälskad i denna träningsform. Effektiv och skonsam för kroppen, avkopplande för själen.. En träningsform som kan kombineras med löpning, styrketräning, dans, m.m. För kunder i alla åldrar! Därför blev jag såld!

Rosangela Urbano Batista heter jag och har många års erfarenhet av träning. I bagaget har jag 4 års idrottshögskoleutbildning i en av de bästa Universiten i Rio de Janeiro, är kampsportinstruktör i stan, dansintruktör och för tre år sedan utbildade jag mig kostrådgivare hos Paulùns i Stockholm. Jag älskar all träning och brinner för att hjälpa människor att uppnå sina mål inom träning.
 
Min Pilatesutbildning omfattade 4 helger med heltidsstudier och 120 timmars praktik där vi fick lära oss om matPilates, Pilates i Cadillac, Reformer, Stability Chair and Ladder Barrel. För bästa resultat tar jag emot max 4 personer/träningstillfälle, där du varje gång får ett antal övningar av mig som passar just dig. I Östergötland är jag den första som har en fullt utrustad studio och som verkligen jobbar med alla Pilates koncepter.

"Fantastisk träning med personlig och mycket kunnig instruktör. Ett nytt guldställe i Norrköping och ett måste för alla som är seriösa i sin träning!"

Ann

"Otroligt härlig träning med en fantastisk instruktör! Tack ♥"

Sara Skinnar

"Mycket duktig på att lokalisera problemen. Och planera träningspasset efter individen behov."

Magnus Larsson

Jorge Luis Dias de Lima

Idrottsmassage


Det är viktigt för oss som vill träna och prestera på vår träning att ha de bästa förutsättningarna för att göra det och vår kropp är en viktig verktyg som gör det möjligt.

Hur gör du för att underhålla den?

Förutom dina träningstillfällen är det viktigt att du ger kroppen omtanke och verkligen se till att den må så bra som möjligt, med mobility training, core träning, dvs de djupa muskler som är ihopkopplade till dina höft och ryggen. Massagebehandling ger dina muskler rätt elasticitet, kommer åt fascian och de tryggpunkterna som gör att du får bättre blodcirkulation i musklerna och undviker skador och rätta till vissa obalanser i muskulaturen
Hos oss har vi en massör som har tränat kampsport sedan barnsben . Kampsporten har varit hans räddning kan man säga.
Att överleva i ett fattigt favela är inte lätt och att komma bort därifrån är det ännu svårare. Kampsporten har gett honom möjlighet att resa till väldigt många olika länder i världen och till och med att flytta och bosätta sig här i Sverige.
Di Mola heter han i kampsports sammanhang. Jorge Luis Dias de Lima är hans riktiga namn, men ingen som känner igen honom om man säger hans riktiga namn.
I Brasilien har han varit en av de tränare i BOPE( speciell polisstyrka i Rio de Janeiro). Han tränade de nya och de erfarna poliser i deras QG(anläggning. Förutom det, har han tränat många gånger med Gracie familj och varit sparring för Marco Ruas många och många år i Rio de Janeiro tills Marco flyttade till Los Angeles.
I Sverige har varit svårare att kunna leva på kampsport  och därför utbildade Di Mola sig på Bergqvist Massage i Linköping och började att jobba med det. Med mycket kunskap om kroppen blev det en väldigt bra kombination att just välja det yrke. Han vet vad dessa idrottsmän och idottskvinnor behöver och därför har han satsade på det

Idag har han sin egen studio där han behandlar de som behöver hjälp med sin kropp. Det kan vara olika från olika människor vilken sorts behandling man vill ha och behöver helt enkelt men alla som kommer och behöver en djup massage pga besvär blir väldigt nöjda och kommer alltid tillbaka och det som är roligt att det inte blir  lika ofta eftersom de mår mycket bättre i kroppen och kan därför underhålla kroppen genom en massage i månaden.
Behöver du hjälp med din kropp och vill få en väldigt kunnig massör som ser med sina fingrar har du hittat rätt.

Kom till oss så kommer du själv få uppleva det.

Vi har goda referenser på vår hemsida av företag som har anlitat Jorge och är väldigt nöjda med hans insats.

Välkommen //