Massagebehandlingar

Jorge Luis Dias de Lima heter jag och är  bosatt i Norrköping sedan 2004 och utbildade mig till massör på Bergqvist Massage i Linköping för flera år sedan. Strax efter utbildningen öppnade jag tillsammans med min fru Harmonia Studio och erbjuder massagebehandlingar på plats på studion och även ute på olika företag i stan.

När du kommer till mig för första gången pratar vi igenom vad du är i behov av och utifrån det bestämmer vi vilken sorts behandling du behöver. Det kan vara mjuk avslappningsmassage om du är stressad och behöver varva ner, eller behandlande massage om du har spända eller värkande muskler. Behandlande Massage kombineras ofta med triggerpunktsbehandling och terapeutisk stretch (massören stretchar dina muskler). För dig som har astma, Lotorpsmassage är ett bra val. Du kan även få enkla stretchtips, övningar med dig hem.

Du kan  boka in dig på bokadirekt.se. Varmt välkommen!

Jorge Luis Dias de Lima

Boka tid

Massageformer

Svensk Massage
Triggerpunktsmassage
Avslappningsmassage
Astmamassage

Priser

90 minuter 998kr
75 minuter 790 kr
60 minuter 678 kr
30 minuter 390 kr

Kontakt

Telefon: 072 510 0955
Mail: [email protected]
Adress: Bredgatan 2, Norrköping

Healing

En 30-45  minuters behandling där du få hjälp att återställa balans i din kropp, ta bort blockeringar och samtidigt fylla på med energi.Jorge utför healing genom att lägga sina händer på de områdena han känner att det behövs mest.Du ligger påklädd under en filt på hans behandlingsbänk.

Boka gärna via bokadirekt.se 

Om du inte hittar en tid som passar dig skickar ett sms 0725100955 eller ett e-mail till [email protected] så svarar vi så fort vi kan.

Pris: 480 kr