För ditt företag


Vi behöver ta hand om våra kroppar för att må bra. Massage och rörelse är därmed två viktiga faktorer för vårt välmående, och kan med fördel inkluderas på vår arbetsplats.

Skulle du vilja anlita Jorge till ert företag kan ni kontakta oss för att få reda på priser och hur upplägget ser ut.

Just nu har vi möjlighet att ta emot en till företag.

Exempel på ett upplägg:

Jorge startar behandlingarna kl.08.00 och masserar 6 st på en och samma dag. Varje behandling är på 30-45 minuter och han har 10 minuter mellan varje medarbetare och lunchrast för att få ny energi till sina kommande behandlingar.

Upplägget anpassas efter företagsbehov och Jorges möjlighet.

Varje företag har sitt upplägg.

Kontakta oss så berättar vi mer,

[email protected]

"Briteback är ett högteknologiskt företag med en stor andel systemutvecklare som har stillasittande arbetsuppgifter. Vi satsar mycket på vår personals välbefinnande och hälsa. En av de bästa satsningarna vi gjort är att anlita Harmonia Studio och Jorge som massör på kontoret. Vi spar dyrbar tid, är mycket nöjda och uppskattar särskilt att Jorge alltid ser personen/kroppen som helhet och anpassar massage, stretching och träningstips individuellt till oss!

Vi lämnar våra varmaste rekommendationer!"

Peter Westerdahl, Briteback

"Vi har fått massage av Jorge i ca 1,5 år och det är ofta som mina kollegor framför positiv feedback om honom/hans massage till mig. Vi upplever Jorge som lyhörd och intresserad av att ge individuell massage utifrån våra olika behov och önskemål. Han ser och förstår problemen vi beskriver och ger behandling utifrån det.

En kollega har under många år haft problem med en axel och gått till flera olika sjukgymnaster och massörer utan att bli av med sin värk. Efter ett par behandlingar från Jorge är värken borta! En annan kollega hade slagit i ett knä, Jorge märkte att personen hade ont trots att denne inte nämnt det. Jorge ville veta anledningen till värken och efter massagen kändes knät mycket bättre!

Jorge anpassar massagens intensitet efter våra önskemål och person. Han kan både ta i och ge djup och rejäl massage likväl som en lugnare och mjukare behandling! Det uppskattas! Jorge är som person alltid glad och positiv. Han är enkel att ha och göra med och känns alltid lösningsorienterad."

Petra Jacobsson, Voyado