Träning är nr 1

4 februari 2019

Träning är väldigt viktigt om du vill förbättra din livskvalitet.

Har du ont i kroppen, i knä, höften,axlar eller rygg behöver du börja med en träning som stärker upp dina muskler på rätt sätt , genom stabilisation, och genom att koppla de musklerna som behövs för att du ska kunna slippa ha ont. Ifall du har andra besvär som högt eller lågt blodtryck, diabetes är Pilates också en bra alternativ.

Det är smart att kombinera massagebehandling med  Pilates eller funktionellträning för att få dubbelt så mycket effekt på din träning. Under träningstillfällen får du tips på hur du kan jobba i vardagen som komplement av din träning där du så småningom kommer känna sig starkare och smidigare, och smärta avtar med tiden.  Små knep som gör skillnaden!! Det är inte ok att ha ONT! Man behöver göra något åt det! Det gäller att hitta rätt sorts träning för att bygga upp kroppen på rätt sätt. 
KOM och TRÄNA hos oss!

Pilates i Reformer, Cadillac, Stepchair, Ladder Barrel, matPilates, Golden Pilates, Fysträning och PT träning.

Under Pilates klasserna kommer du få möjlighet att jobba med att utveckla din styrka i coremusklaturen det vi kallar POWER HOUSE i Pilates sammanhang, jobba din rörlighet, smörja lederna i hela kroppen, jobba med att stärka upp fötterna, knäna, höfterna, ryggen och få en bättre hållning.

Det är en träning som du kan absolut kombinera med en annan träning du håller på. Pilates underhåller kroppen för att vi ska hålla oss friska, smidiga och starka.