Träna smart - skaffa en hållbar kropp

2 maj 2018

SMÄRTFRITT MED RÄTT TRÄNING OCH BEHANDLING!

De flesta av våra kunder kommer till oss för att de har besvär i kroppen, som till exempel i axel, ländryggen, höften eller knät och vill blir av med den.
Hos oss kommer du får specifika övningar som kommer hjälpa dig att bli av med dina besvär och samtidigt andra roliga övningar så du får en annan perspektiv på din kropp och din tillvaro.

Du får hjälp av mig under en hel timme och behöver inte känna sig ensam för att ta hand om din kropp.

TRÄNA KOMPLETT PILATES!

Vi är den första studion med riktiga Pilates maskiner i hela Östergötland. Vi respekterar Joseph Pilates koncept  och utvecklar en exklusiv träning efter kundens behov och dagsform. Skapa harmoni i din kropp- träna Pilates.

FUNKTIONELLTRÄNING!

Att jobba funktionell kan vara olika för olika personer ch för olika behov. Många av mina kunder vill minska antal sjukskrivningar dagar på jobbet och därför satsa de på en träning som är specifikt för just deras behov. Jag har jobbat med träning sedan jag var 16 år och därför har skaffat mig bra erfarenhet och gått på många utbildningar. 
Boka en tid hos mig!
Anmäl dig till mig på 0725100955
eller via e-mail: [email protected]