PT-träning

22 mars 2019

Träning på resande fot

Det är viktigt att hitta tid åte sig själv och sin träningspass oavsett tid på året. Jag passar alltid på att träna när jag reser med familjen. Här är jag på Gustavsberg naturreservat. Vi tog en bra promenad. körde några övningar vi känner oss förtsatt promera, sedan en härlig plats att fika tillsammans. Ta med dig några gummiband som du kan använda var du än är egentligen och lycka till.
Jag har ett mål med min träning och mitt mål är att underhålla min kropp på bästa sätt genom att träna smidighet, styrka för att bli skadefri.

Har du ett mål ? Behöver du hjälp och verktyg för att nå dina mål? Du kanske behöver en PT som kan hjälpa dig att hitta vägen till dina mål!

Min specialitet är att hjälpa  vuxna och äldre motionärerna att komma igång med sin träning och uppnå sina mål.
Det kan vara till exempel att bli starkare, öka i muskelmassa, gå upp i vikt , gå ner i vikt, träna för att springa något löp eller helt enkelt att känna sig piggare och orka mer i  vardagen.
Här kan du även kombinera och köpa ett kombopaket, dvs,  kostupplägg + träningsprogram, Pilates och massage i ett kombo. Funktionellträning. Hör av dig till oss med dina önskemål så skräddsyr vi något som passar just dig.

Det är viktigt att avboka din tid 12 timmar innan annars tar vi betalt för den timme.
 
ALLA KORT GÄLLER I 12 MÅNADER, DVS PRESENTKORT, 10 KORT.